In septembrie publicam – VIDEO: Momentul incatusarii cardiologului Benedek!.

In aceasta noapte, in jurul orei 1, pe strada Gloriei din Tirgu Mures, masina politistului care l-a incatusat pe Benedek Imre, a luat foc.

Se pare ca nu a fost vorba de vreun scurtcircuit, conform martorilor geamul din spate fiind spart, iar incendiul s-a manifestat din interior..

Atacul sotiei din sedinta CL Tirgu Mures: instigare la razbunare?

Coincidenta sau nu, amenintarile sotiei facute cu extrem de mult tupeu in sedinta CL Tirgu Mures – vezi aici – nu au ramas fara consecinte.

Nu spunem ca distinsa consiliera a avut o implicare directa, dar nici nu putem omite influenta creata prin instigarea la ura impotriva politistului.

Avand in vedere ca probabil vorbim de un caz de tip mafiot, speram ca organele abilitate isi vor uni fortele si vor depista in cel mai scurt timp autorul.


Update agerpres.ro – Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgu Mureş a deschis, vineri, un dosar de cercetare penală cu autori necunoscuţi după ce maşina unui poliţist din Târgu Mureş a fost incendiată, în urmă cu o noapte.

”În noaptea de joi spre vineri, a fost anunţat un incendiu de autoturism pe strada Gloriei din Târgu Mureş. Din primele cercetări s-a stabilit că autoturismul a ars în proporţie de peste 40% şi că acesta aparţine unui poliţist de la Poliţia Rutieră Mureş. Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgu Mureş desfăşoară cercetări pentru distrugere”, a declarat, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mureş, inspector principal de poliţie Andreea Pop.

Surse judiciare au precizat, pentru AGERPRES, că la faţa locului au fost descoperite indicii că maşina poliţistului a fost incendiată, existând un cerc de suspecţi.

Foto: colaj arhiva