Asa cum era de asteptat…

În urma solicitării primite de la executantul lucrării pentru reabilitarea capitală a pistei Aeroportului din Tîrgu Mureş, Asocierea PORR Construct SRL și Geiger Transilvania SRL, s-a decis suspendarea temporară a activităţii din cauza condiţiilor meteorologice care pot influenţa nefavorabil calitatea lucrărilor.

Suspendarea lucrărilor a fost convenită până la finalul lunii ianuarie a anului 2018, executantul având obligaţia conservării lucrărilor efectuate. Acestea vor fi reluate înainte de împlinirea termenului, în funcţie de condiţiile meteorologice, iar executantul poate, cu 5 zile înainte de expirarea termenului, solicita prelungirea acestuia dacă este cazul.

Lucrările de reabilitare de la Aeroportul Transilvania Tîrgu-Mureş au demarat la începutul lunii octombrie şi vizează: reparația pistei de decolare-aterizare, refacerea căii de rulare, racordarea căii de rulare la pistă, refacerea platformei de îmbarcare –debarcare, refacere drum platformă, lucrări de marcare a suprafețelor de mișcare, lucrări de canalizare pluvială, lucrări de balizaj și instalații electrice şi lucrări de terasamente. Valoarea contractului este de 53.535.999,28 lei (cu TVA inclus).

Acesta era stadiul lucrarilor in 14 decembrie…

Foto: Save Transylvania Airport

FOTOREPORTAJ 14 decembrie 2017: Intrăm în săptămâna a 10-a, dar încă nu se asfalteazăDin păcate în ultima vreme…

Publicată de Save Transylvania Airport pe Joi, 14 decembrie 2017

Sursa: Consiliului Judeţean Mureş / Foto cop: colaj