Vă vor arata aleșii locali ai PSD, PNL și UDMR în ședința de marți, 19 decembrie 2017, a Consiliului Local Tirgu-Mureș.

Primaria vrea si sa centreze si sa dea cu capu’

PRIMARIA si alesii din CL Tîrgu Mureș nu au voie să fie atît încasatori de taxe și impozite, reglementatori ai activitatilor din comunitate, arbitrii in ceea ce priveste activitatile din comunitate, dar în același timp și concurent neloial și finanțator cu dubla măsură a sportului din comunitate.
PRIMARIA si alesii locali din PSD, PNL, UDMR vor dori să înființeze propriul club sportiv al primăriei, unde să își numească proprii oameni, iar celelalte zeci de cluburi private din oraș, unele cu o vechime de peste 10 ani, să fie concurate neloial din banii plătiți primăriei ca impozite si taxe.

Taxele și impozitele sunt plătite si pentru a asigura tuturor cetatenilor o infrastructura rutieră moderna, un transport public modern, școli dotate, inclusiv cu săli de sport și terenuri de sport (vezi pozele de mai jos), sali de sport ale scolilor unde copii trebuie sa mearga timp de 10 ani cel puțin și sunt obligati sa faca singura ora de SPORT ce ar trebui sa fie finantata prin lege, adica cea din scoala preuniversitară.

Sportul este pentru TOTI. Deschideti curtile scolilor!

Banii ar trebui sa ajungă la toate scolile din comunitate, iar dupa scoala, copiii, tinerii sa poata sa aibă acces la terenurile renovate, la salile de sport dotate, dupa aceleași reguli fiecare.

Nu poți să ai parte de SPORT, dacă nu există FAIR PLAY atît în ceea ce privește accesul la baza sportivă DOTATĂ, RENOVATĂ, cît și accesul la finantarea TUTUROR cluburilor sportive din comunitate, cluburi private, după aceleași reguli, vezi cum face SIBIUL aici.

Fara dezbatere publica, ne intoarcem in comunism…

Forma proiectului HCL privind infiintarea clubului de stat al municipiului Tirgu Mures, proiect nedezbătut în comunitate, se poate citi aici.

Zecile de cluburi actuale se vor trezi peste noapte cu antrenori, sportivi, care nu vor mai merge sa practice sportul in actualele cluburi private, deoarece cel al PRIMARIEI îi vor concura neloial prin plata antrenorilor selectati ”corect”, inclusiv din taxele si impozitele platite de actualii conducatori de cluburi private, de parintii actualilor copiii și de firmele private, care nu doresc sa iși asocieze imaginea cu un club de stat, dar doresc să poată să aibă parte de competiție corectă.

Statul vrea sa faca “afaceri” cu banii din taxele privatilor…

Nu poți cere, după ce taxezi și impozitezi privații, luîndu-le banii ca sa le oferi servicii publice ce doar PRIMARIA le poate oferi, să scoată alți bani și să își finanțeze clubul propriu.

Nicio țara de la vest de ROMANIA nu are primarii cu cluburi in proprietatate, nu are ministere publice cu cluburi in propritate, ci toate ofera sanse egale de acces la nivelul de sport de club, atit la baza sportiva publica, detinuta de PRIMARII, cît și la concursurile de proiecte.

Cereți aleșilor dvs via acest formular online www.amper.org.ro/cltgn să nu vă concureze neloial prin inființarea propriului club al PRIMĂRIEI, deoarece nu suntem pe vremea comuniștilor, cînd toate firmele și toate cluburile aveau un singur PROPRIETAR, adică STATUL.

Sursa: inmures.ro