Update: Cele patru autoturisme implicate în accidentul produs sâmbătă, pe DN11 între Braşov şi Târgu-Secuiesc, soldat cu patru persoane decedate, printre care un copil de trei ani, şi alte patru rănite, sunt din judeţele Braşov, Covasna, Harghita şi Bacău, a precizat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Braşov, Gabriela Dinu.

Potrivit sursei citate, o conducătoare auto, de 25 de ani, din judeţul Covasna, nu s-a asigurat la schimbarea direcţiei de mers de pe banda 1 pe banda 2 şi a acroşat spatele unui autoturism condus de un bărbat, în vârstă de 34 de ani, din judeţul Harghita. Conducătoarea auto a ieşit cu maşina în afara părţii carosabile, iar şoferul din Harghita a pătruns pe contrasens izbindu-se violent de un autoturism condus de un bărbat, de 60 de ani, din Braşov. De asemenea, un alt conducător auto, în vârstă de 48 de ani, din Bacău, a fost surprins de impact şi, în încercarea sa de a evita coliziunea, a virat dreapta, a acroşat spatele autovehiculului din Braşov şi a ieşit în afara părţii carosabile.

În urma accidentului rutier în lanţ au murit patru persoane: conducătorul autoturismului din Harghita, fiica sa de trei ani aflată pe bancheta din spate, şoferul maşinii din Braşov şi soţia sa, în vârstă de 69 de ani, pasageră pe locul din dreapta-faţă. Au fost rănite grav două persoane – soţia conducătorului autoturismului din Harghita, de 30 de ani, precum şi o altă fiică a lor, de patru ani, şi rănite uşor alte două persoane – tânăra care a provocat accidentul şi prietena sa, de 24 de ani, aflate în acelaşi autoturism.

Circulaţia rutieră a fost blocată total în zona producerii tragediei timp de peste două ore, fiind deviată spre localitatea Sânpetru pe centura ocolitoare a municipiului Braşov.

Persoanele rănite au fost internate la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă şi la Spitalul de Copii din Braşov, potrivit sursei citate.


Patru persoane au decedat în urma unui accident rutier petrecut pe DN 11 Braşov – Târgu-Secuiesc, la intrarea în localitatea braşoveană Hărman, informează purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Braşov, cpt. Ciprian Sfreja.

Printre persoanele decedate se află doi bărbaţi, o femeie şi un copil. Alte trei persoane sunt rănite şi primesc îngrijiri medicale la faţa locului, urmând să fie transportate la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Braşov. 

Accidentul s-a petrecut la km 6, între Braşov şi Hărman, fiind implicate patru autoturisme.

Traficul pe DN 11 este blocat total. Încă nu se cunoaşte cauza producerii accidentului, a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Braşov, Gabriela Dinu.

La locul producerii accidentului s-au deplasat două echipaje pentru descarcerare, trei echipaje SMURD, două ambulanţe şi o autospecială cu apă şi spumă.

Atentie, imagini video cu puternic impact emotional…

4 morti accident Harman

Tragedie la Harman. Accident cu 4 morti (doi barbati, o femeie si un copil), 2 raniti si 4 masini implicatesursa video ISU Brasov

Posted by Transilvania 365 on 16 Decembrie 2017

Sursa:agerpres.ro / Video: ISU