Te rugam sa ne ajuti distribuind mai departe acest mesaj…

În anul 2018 Asociația Pro Infrastructură își propune să își concentreze o bună parte din atenție pe un amplu program de siguranță rutieră ce va urmări să combată principalii factori cauzatori de accidente rutiere cu victime din România. În acest sens lansăm astăzi episodul pilot, cu un mesaj generalist:

Drumul e lung, viața are prioritate!

În anul 2018 Asociația Pro Infrastructură își propune să își concentreze o bună parte din atenție pe un amplu program de siguranță rutieră ce va urmări să combată principalii factori cauzatori de accidente rutiere cu victime din România. În acest sens lansăm astăzi episodul pilot, cu un mesaj generalist, menit să deschidă calea pentru unul dintre cele mai importante proiecte ale organizației noastre de până acum. Vrem să combatem agresivitatea și inconștiența în trafic, dorim să promovăm o educație rutieră demnă de un stat european al anului 2018, încercăm să convingem că vieți și familii nu merită să fie pierdute pentru câteva secunde sau minute câștigate la un simplu parcurs de drum. Scopul nostru este să completăm ceea ce autoritățile au făcut până în prezent sau să facem ceea ce nu s-a făcut deloc până acum în România în această privință. Vom urmări să raliem la proiectul nostru Politia Romana – www.politiaromana.ro, IGSU – Inspectoratul General pentru Situatii de Urgenta, Romania, Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere, furnizori de echipamente de protecție, precum și ONG-uri ale victimelor accidentelor rutiere. Pentru că nu putem continua așa, sperăm să veniți cu toții alături de noi pentru a combate statisticile negre înregistrate an de an. Drumul e lung, viața are prioritate!Puteți ajuta dând mai departe acest mesaj.#DrumulELung #ViațaArePrioritate #SiguranțăRutieră

Posted by Asociația Pro Infrastructură on 14 Decembrie 2017

Vrem să combatem agresivitatea și inconștiența în trafic, dorim să promovăm o educație rutieră demnă de un stat european al anului 2018, încercăm să convingem că vieți și familii nu merită să fie pierdute pentru câteva secunde sau minute câștigate la un simplu parcurs de drum. Scopul nostru este să completăm ceea ce autoritățile au făcut până în prezent sau să facem ceea ce nu s-a făcut deloc până acum în România în această privință. Vom urmări să raliem la proiectul nostru Politia Romana – www.politiaromana.roIGSU – Inspectoratul General pentru Situatii de Urgenta, RomaniaCompania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere, furnizori de echipamente de protecție, precum și ONG-uri ale victimelor accidentelor rutiere.

Pentru că nu putem continua așa, sperăm să veniți cu toții alături de noi pentru a combate statisticile negre înregistrate an de an. Drumul e lung, viața are prioritate!

Sursa: Asociația Pro Infrastructură