Ultimele formalitati pentru demararea investitiei de 50.000.000 de euro…

Shopping City SRL Bucureşti, în calitate de titular, anunţă publicul interesat asupra disponibilizării proiectului de plan şi finalizării Raportului de Mediu elaborat pentru Plan Urbanistic Zonal – Stabilire reglementări pentru construire centru comercial, împrejmuire, branşamente şi racord utilităţi pe un amplasament din Târgu-Mureş, Calea Sighişoarei fără număr.

Proiectul Planului Urbanistic Zonal şi Raportul de Mediu pot fi consultate la sediul Agenţiei pentru Protecţia Mediului Mureş din Târgu-Mureş, strada Podeni nr. 10, precum şi la sediul titularului de proiect din Bucureşti, strada Barbu Văcărescu nr. 301-311, etaj 3, birou 48, sector 2.

De asemenea, comentariile şi sugestiile publicului interesat se primesc în scris la sediul Agenţiei pentru Protecţia Mediului Mureş, zilnic între orele 9.00 – 12.00, sau prin fax, la numărul 0265-314.985, e-mail office@apmms.anpm.ro, precum şi la sediul SC Târgu-Mureş Shopping City SRL, până la data de 26 ianuarie 2018.


In septembrie, NEPI Rockcastle anunta ca lucrările pentru construcția noului mall vor fi demarate la începutul anului 2018. Investiția aparține NEPI Rockcastle, care este cel mai mare investitor imobiliar din Europa Centrală și de Est. Acesta a decis să-și continue strategia de extindere în România cu un proiect unic de retail la Tîrgu Mureș.

Noul centru comercial se va întinde pe o suprafață de peste 50.000 mp și este estimat a se deschide publicului la finalul anului 2018, când se speră ca va deveni principala atracție pentru regiune. Centrul se va ridica la intersecția dintre Bulevardul 1 Decembrie 1918 și Calea Sighișoarei.

Potrivit investitorului, centrul va aduce un mix unic de magazine, cu branduri în premieră și spații moderne de divertisment și petrecere a timpului liber cu un cinematograf ultramodern, precum și peste 1.500 de locuri de parcare.

Sursa: Virgil Natea – RTM / Foto: imagine orientativa/cn.ro