Este întrebarea unui copil de 8 ani care nu știe că doar banii sunt piedica ce stă în calea operației din străinătate a tătălui ei. Osteosarcom osteoblastic, o formă rară de cancer osos… acesta este cruntul diagnostic dat unui tată de 39 de ani, din Tîrgu Mureș. Operația salvatoare se poate face în Franța. Costă aproximativ 32.000 Euro.

Părinte a două fetițe, de 2 și 8 ani, Daniel Gliga se află sub tratament de chimioterapie. Vestea a venit în vara acestui an, iar din luna Septembrie, Daniel a început chimioterapia la Cluj. Boala care îl macină apare de obicei la copii. Din acestă cauză, nici un medic din țară nu îi poate garanta vindecarea. Ea poate veni din afara țării, dar pentru ca el să ajungă acolo, are nevoie de ajutor urgent. În luna ianuarie el ar trebui deja operat. Oameni buni, adulții, de cele mai multe ori strigă greu după ajutor. În locul lor o fac copiii, cele două fetițe care până nu demult ieșeau în parc, zilnic, cu tatăl lor. Mama copilelor este disperată. Cum să îi explice copilului de 8 ani că tatăl lor este condamnat din cauza lipsei banilor? Cum să ii spună ca prietenul ei cel mai bun, tatăl ei, stă țintuit într-un pat de spital, iar drumul spre vindecare e la o sumă de bani distanță.

Cele două fetițe ale lui Daniel își asteaptă acasă tatăl. Oare poate Moș Craciun să le îndeplinească această dorință?

Dragii mei, dacă fiecare om care vede aceste rânduri ar dona o sumă cât de mică, le-am oferi copilelor și mamei cel mai de preț dar. Știu că vă implicați mereu. Vă rog din suflet să le întindeți o mână de ajutor. Dacă nu cu bani, măcar distribuiți. – Ramona Mihaly 

Donațiile se pot depune in conturile deschise la Banca Transilvania, Gliga Vasile Daniel
Lei: RO85BTRLRONCRT0205807101
Euro: RO35BTRLEURCRT0205807101