Update 13:22: Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că pe DN15, în localitatea Chețani, județul Mureș, a avut loc un accident rutier, în care au fost implicate două autoturisme.

Cauza producerii a fost intrarea pe contrasens, iar în urma impactului au rezultat două persoane decedate și alte două rănite grav.

În acest moment traficul este oprit pe ambele sensuri de mers, în vederea efectuării cercetării locului faptei și acordării de îngrijiri medicale.


Update 13:05: Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă “Horea” al judeţului Mureş, în accident au fost implicate două autoturisme, iar din primele informaţii de la faţa locului, două persoane ar fi decedate, iar alte două sunt în stare gravă.  Cele două persoane aflate în stare gravă au fost deja preluate de echipajele medicale.  Inspectoratul de Poliţie Judeţean Mureş a anunţat că circulaţia rutieră este restricţionată pe un sens şi se efectuează alternativ. Cauzele accidentului de la Hădăreni încă nu au fost stabilite, conform Poliţiei mureşene. – agerpres.ro


Atentie, imagini cu puternic impact emotional…

In urma cu cateva minute, la Hadareni, comuna Chetani din judetul Mures, a avut loc un grav accident de circulatie.

Din primele informatii, se pare ca patru victime sunt incarcerate, iar doua si-au pierdut viata.

In aceste momente, echipajele de interventie sosite la fata locului acorda primul ajutor ranitilor.

Revenim cu amanunte.


Tragem un semnal de alarma prin publicarea cazurilor de accidente rutiere, petrecute pe raza judetului Mures; astfel speram sa devina o lectie pozitiva pentru altii!  – MS

IPJ Mures / Foto: Zoltan Ujvary – Info trafic jud Mures