Au furat tot ce le-a stat in cale…

Ieri, în urma activităţilor desfăşurate de poliţiştii din Luduş, 3 persoane, de 17, 25, respectiv 42 de ani, au fost reţinute pentru 24 de ore, pentru săvârşirea unor infracţiuni de furt, pe raza oraşului Ludus, în dauna mai multor persoane.

In fapt, la data de 07 decembrie a.c., Poliţia Oraşului Luduş a fost sesizată prin 112, cu privire la faptul că persoane necunoscute au rupt acoperişul unui garaj şi au pătruns în interiorul acestuia. La faţa locului s-a stabilit faptul că s-au sustras mai multe bunuri, respectiv o maşină de tuns iarba, un aspirator auto şi alte bunuri.

Ulterior, în cursul nopţii de 08 decembrie a.c., poliţiştii de ordine publică au identificat pe strada Gării, din Luduş, mai multe persoane care aveau asupra lor mai multe bagaje cu diverse obiecte de îmbrăcăminte.

Din cercetările efectuate, s-a stabilit că persoanele ar fi sustras hainele şi alte obiecte găsite asupra lor, dintr-un garaj, de pe un uscător de rufe de pe strada Lăcrămioarei şi dintr-un autoturism, în cursul nopţii de 7 spre 8 decembrie a.c.

Bunurile au fost ridicate pe bază de dovadă, urmând a fi restituite persoanelor vătămate.

Instanţa de judecată a dispus arestarea celor trei persoane pentru o perioadă de 30 de zile, până la data de 06 ianuarie 2017.

IPJ Mures / Foto: colaj arhiva