Se stie foarte bine ca UDMR se afla la guvernare, mai mult sau mai putin declarat, de mai bine de 20 de ani si la fel de bine este stiut faptul ca mare parte din populatia maghiara ii plac din ce in ce mai putin, spre deloc. Oamenii nu sunt prosti, si-au dat seama ca doar interesele lor personale sunt rezolvate, aproape toti atingand averi impresionante pe perioada acestor ani de stat “la putere”.

Singurul lucru care-i mai tine in viata sunt voturile obtinute prin scandalul artificial creat continuu, doar pentru ai instiga si pentru a alimenta ura in randul populatiei. Din fericire, la un moment dat maghiarii vor gasi alternativa si vor vota pe competenta si nu etnic, asa cum s-a intamplat intotdeauna.

Nu o sa intram acum in detalii pentru fiecare caz in parte, dar pentru a justifica titlul va oferim cazul deputatului UDMR Marton Arpad. Acesta reprezinta UDMR, nu?

Ca o prima dovada de incercare de atentat la justitie, inca din 2011: Deputatul UDMR Marton Arpad a propus, marți, o serie de amendamente care ar reduce, în mod drastic, competențele Agenției Naționale de Integritate (ANI). Arpad dorește eliminarea declarațiilor de avere, eliminarea obligației de a afișa aceste declarații pe site-ul instituției precum și eliminarea posibilității ANI de a cere informații de la instituțiile statului pentru a verifica averile declarate,  potrivit HotNews 4 octombrie 2011.

Revenind la ora actuala, in plin scandal de incercare de subjugare a justitiei, acelasi deputat UDMR, devine unul din cei mai vehementi participanti la dezbatere si pe langa partea de modificari din justitie, pe care le redam mai jos, jigneste si protestatarii:

Deputatul UDMR Marton Arpad i-a comparat cu minerii pe oamenii care au protestat miercuri seară în stradă. „Să nu fiți duplicitari! Am ajuns acasă, am pornit televizorul, am văzut imaginea în care vine grupul USR cu telefoane aprinse, apoi intervenția unui lider al acestui grup care a mulțumit protestatarilor. Eu mi-am adus aminte de iunie ’90 când, deși nu i-a chemat, Iliescu le-a mulțumit minerilor că au venit să apere statul de drept”, a declarat Marton Arpad, joi, în timpul dezbaterilor de la Comisia parlamentară specială pentru legile Justiției.

De ce sunt periculoase modificarile aduse la legile justitiei…

Cum va spuneam, va redam si cum doreste UDMR sa creeze o dependenta politica si sa impiedice lupta impotriva coruptiei:

Atentie! Acest material nu doreste sa aduca atingere maghiarilor din Romania. Va rugam sa va abtineti de la comentarii jignitoare.

MS / Foto cop: colaj