Trist, dar adevarat…

Am publicat de nenumarate ori problemele grave cu care se confrunta spitalele din Mures. V-am explicat cu argumente si dovezi ca statutul de medic nu este suficient pentru a conduce eficient o institutie medicala. Si totusi, desi prezent la dezbatere a fost chiar alesul PSD Mures, Florin Buicu – care cunoaste cu siguranta problemele spitalelor din Mures -, au decis ca managerul de spital sa fie conditionat de avizul unor profesori care nu au cum sa aiba competenta manageriala.

Astfel, soarta spitalelor din România rămâne în mâinile unei caste formate din şefii universităților de medicină. Niciun medic nu va putea candida la vreo funcţie de conducere fără avizul universităţii care-şi desfăşoară activitatea în spital. Asta s-a decis marţi, într-o ședință a Comisiei de Sănătate din Parlament la care am fost singurii reporteri prezenţi.

Aviz de la universităţi pentru a concura la funcţii din spitale

Soarta spitalelor din România rămâne în mâinile unei caste formate din şefii universităților de medicină. Niciun medic nu va putea candida la vreo funcţie de conducere fără avizul universităţii care-şi desfăşoară activitatea în spital.Asta s-a decis marţi, într-o ședință a Comisiei de Sănătate din Parlament la care am fost singurii reporteri prezenţi.

Posted by PressOne on 6 Decembrie 2017

Cum va spuneam, acesta este rezultatul…

MS / Sursa:pressone / Foto: colaj