Deputatul UDMR Marton Arpad i-a comparat cu minerii pe oamenii care au protestat miercuri seară în stradă.

“Să nu fiți duplicitari! Am ajuns acasă, am pornit televizorul, am văzut imaginea în care vine grupul USR cu telefoane aprinse, apoi intervenția unui lider al acestui grup care a mulțumit protestatarilor. Eu mi-am adus aminte de iunie ’90 când, deși nu i-a chemat, Iliescu le-a mulțumit minerilor că au venit să apere statul de drept”, a declarat Marton Arpad, joi, în timpul dezbaterilor de la Comisia parlamentară specială pentru legile Justiției.

Un alt incident a avut loc când un deputat a ieşit cu maşina din curtea Parlamentului. Manifestanţii au spus că acesta a lovit cu maşina două persoane, dar politicianul a afirmat că, din contră, oamenii ar fi încercat să îl oprească să treacă. Toţi trei au fost duşi la secţie. Unul dintre protestatari a fost amendat cu 500 de lei. Totodată, parlamentarul a fost testat cu etilotestul, rezultatul fiind negativ.

Poliţia a deschis dosar penal pentru vătămare din culpă pe numele deputatului PSD de Sibiu Ioan Terea, acuzat că a lovit două persoane miercuri seară la protestul din faţa Palatului Parlamentului, urmând să fie înaintat Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (PICCJ), informeaza news.ro

De departe cel mai nesimtit PSDist de aseara…

In doar DOUA MINUTE, Serban Nicolae i-a spus deputatei Cosette Chichirău urmatoarele:

“Doamna, penala este mama care v-a facut asa nesimtita”
“E buna, leafa aia marita de guvernul PSD?”
“Nu va hliziti fasolea inutil la mine, intai spalati-va pe dinti, aveti intre dinti mancarea aia de deputat”
“Eu nu am furat nimic, nu fiti nesimtita”
“De ce nu cautati un coleg alfabetizat care sa scrie o plangere penala la adresa mea”
“Va rog frumos nu mai radeti, ca e o imagine dezolanta”
“Dumneavoastra sunteti atat de proasta”
“Eu am o poza in care dvs faceti sex anal”

In doar DOUA MINUTE, Serban Nicolae i-a spus deputatei Cosette Chichirău urmatoarele:"Doamna, penala este mama care v-a facut asa nesimtita""E buna, leafa aia marita de guvernul PSD?""Nu va hliziti fasolea inutil la mine, intai spalati-va pe dinti, aveti intre dinti mancarea aia de deputat""Eu nu am furat nimic, nu fiti nesimtita""De ce nu cautati un coleg alfabetizat care sa scrie o plangere penala la adresa mea""Va rog frumos nu mai radeti, ca e o imagine dezolanta""Dumneavoastra sunteti atat de proasta""Eu am o poza in care dvs faceti sex anal"SHARE!!!

Posted by Eugen Erhan on 6 Decembrie 2017


Legea 303/2004 privind statutul judecătorilor şi procurorilor a fost adoptată miercuri pe articole într-o şedinţă maraton care a durat peste 12 ore, votul final fiind însă amânat pentru că PSD – ALDE – UDMR nu au reuşit să strângă suficienţi deputaţi pentru a adopta actul normativ.

Sursa:agerpres.ro / news.ro / Video:digi24.ro / Foto: colaj