Update IPJ Mures: La data de 07.12.2017, ora 09.08, pe DN 15 – E 60, la km 53 + 700 m, în localitatea Ogra, un tânăr, de 25 de ani, domiciliat în Iernut, în timp ce conducea o autospecială S.M.U.R.D., într-o curbă deosebit de periculoasă semnalizată ca atare, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare și s-a răsturnat pe partea carosabilă. În urma producerii accidentului rutier a rezultat vătămarea corporală ușoară a unei femei, de 25 de ani.


In aceasta dimineata, la intrarea in localitatea Ogra, judetul Mures, a avut loc  un accident rutier in care o ambulanta s-a rasturnat.

Din primele informatii, soferul ambulantei care transporta un pacient, intr-o curba deosebit de periculoasa, a pierdut controlul volanului, a derapat si s-a rasturnat pe sosea.

Update: Se pare ca, in ambulanta nu se afla niciun pacient, doar soferul si 2 membri ai echipajului. Speram ca acestia sa fie sanatosi.

Revenim cu amanunte.


Tragem un semnal de alarma prin publicarea cazurilor de accidente rutiere, petrecute pe raza judetului Mures; astfel speram sa devina o lectie pozitiva pentru altii!  – MS

Update: Imagini cu starea carosabilului, din zona accidentului, umed si acoperit cu noroi, una din posibilele cauze care au dus la rasturnarea ambulantei. – Foto: Suciu Marius

Foto: Moldovan Tibor