Ne-am despărțit de Mitchell, Mladenovic și Mijovic…

Situația actuală a clubului a determinat ruptura dintre cele două părți. Îi mulțumim acestor trei jucători că au încercat să ajute BC Mureș. Totodată mulțumim și acelor jucători – contingentul  autohton și cei doi suedezi – care au înțeles situația clubului și vom merge împreună până la finalul lunii decembrie.

Dacă nu se rezolvă problemele noastre până la finalul anului, noi, cei din conducere ne vom da demisia. Dacă nu intrăm cât de cât în normalitate, atunci înseamnă că probabil noi cei din conducere suntem problema. Cu jucătorii autohtoni și cei doi suedezi, Person și Pita, vom încerca să menținem echipa pe linia de plutire, și ei au răbdare până la finalul lunii. În legătură cu insolvența, am făcut apel, așteptăm răspunsul, dar meciul de sâmbătă se va juca. Cu cei doi jucători care au cerut insolvența clubului ne-am înțeles în eșalonarea datoriilor.

Exista firme care susțin în continuare baschetul mureșean…

Când am preluat clubul, am avut datorii de 2,4 milioane de lei, acum avem 1,5 milioane. Deci se poate lucra, avem oameni de afaceri, firme care susțin în continuare baschetul mureșean. Avem în continuare contracte semnate cu firme mai mici, mijlocii – suntem pe un drum bun, dar trebuie să împreună trecem peste aceste momente foarte grele.

Conferinta de presa- Sajtótajékoztató

Posted by BC Mureș – Maros KK official on 6 Decembrie 2017

Sursa:bcmures.ro