Apropierea cu pași repezi a sărbătorilor de iarnă și a sfârșitului de an ne fac să fim mai sensibili la situația celor mai puțin norocoși, cu atât mai mult când este vorba de suflete vesele și nevinovate ca cele ale copiilor din Centrul de Plasament Sfânta Elisabeta, una dintre instituțiile asupra cărora se îndreaptă atenția colegilor noștri din proiectul Zâmbete în Dar.

De o lungă perioadă de timp, Asociația Sfânta Elisabeta se confruntă cu probleme mari de natură financiară, iar cel mai mare risc ar fi ca acești peste 30 de copii, cu vârste între 4 și 18 ani, să fie despărțiți și trimiși la alte centre.

În spiritul sărbătorilor, JCI Târgu Mureș organizează o Gală Caritabilă de Crăciun, un eveniment plin de muzică, momente magice și povești de neuitat, datorită sponsorilor și artiștilor care au acceptat să sprijine această inițiativă de binefacere.

Scopul acestui eveniment este sprijinirea financiară a asociației Sfânta Elisabeta, care, pentru a reuși să-și stabilizeze situația pe plan financiar, ar avea nevoie de un ajutor în valoare de 25.000 RON.

Dorința organizației noastre și a tuturor celor implicați în eveniment este de a evita dezbinarea centrului și de a ține copiii împreună pentru cât mai mult timp, în familia pe care au reușit să o formeze de-a lungul anilor.

Gala Caritabilă va avea loc în data de 14 decembrie, de la ora 18:00, în sala Gold a complexului Romarta Luxury Events, iar pentru a ne atinge scopul și a ajunge la suma necesară, organizația noastră invită persoanele participante să doneze o sumă minimă de 100 RON.

Programul va fi, cu siguranță, unul bogat și va cuprinde:
> bufet suedez
> momente artistice muzicale
> dans popular
> tombolă cu premii
> vom cunoaște copiii din Centrul Sf. Elisabeta, care ne vor cânta colinde
> moment de stand-up comedy cu învățături
> demonstrație de dans: Tango
> artistul serii
> iar la final, toată lumea este invitată la petrecere pe muzica DJ-ului

Pentru participarea la eveniment și a vă asigura un loc, vă rugăm să completați următorul formular de înscriere:
https://goo.gl/forms/yZ4ddQoXVRwF0NKx2

Donația se poate face la locație, înainte de eveniment, sau în contul JCI Târgu Mureș.
IBAN: RO75 BTRL RONC RT03 4753 9801 – Banca Transilvania
Asociatia JCI ACTIVE CITIZENS MURES
Cu mențiunea: Gala Caritabilă de Crăciun

Persoanele care doresc să contribuie la sprijinirea centrului de plasament, dar nu pot participa la eveniment, pot face donații în contul JCI Târgu Mureș cu aceeași mențiune: Gala Caritabilă de Crăciun.

Pentru alte detalii, aveți la dispoziție adresa de e-mail: contact@jcimures.ro sau numărul de telefon: 0756587381