Acum se afla pe locul doi in Europa Centrala si are nevoie de sustinerea dumneavoastra…

Fjällräven Polar 2018 este o competitie care se desfasoara din anul 1997. Are loc in luna aprilie in zonele izolate si salbatice din nordul Scandinaviei. Traseul de 300 de kilometri porneste din Norvegia si traverseaza in Suedia. Reghineanul Laurentiu Pop ar fi primul roman care ar lua startul in acest concurs.

Cine este Laurentiu Petre Pop? VOTEAZA AICI!

„Un tanar de 35 de ani din Reghin. Lucrez in I.T. si imi place sa particip la concursurile de alergare montana. Imi place foarte mult sa alerg. Pana la 25 de ani nu aveam nicio legatura cu miscarea. Ajunsesem la 115 kilograme si nu voiam sa fac nimic. Imi placea sa fumez si sa beau bere. Pana intr-o zi cand a trebuit sa ma opresc de vreo 3 ori ca sa ajung la etajul 2. Mi-am zis ca nu mai merge asa. In primul an am slabit 40 de kilograme. In 2012 am participat prima data la un concurs: EcoMarathon. Ma uit cu admiratie la atlteti ca Viorel Palici sau Robert Hajnal. Nu stiu cum reusesc sa faca lucrurile pe care le fac. Nu vreau sa concurez cu ei, dar imi place sa fac parte din cercul acesta de oameni faini.”

Cum poate ajunge la Fjällräven Polar 2018? VOTEAZA AICI!

„In urma votului. Lumea este impartita in 10 regiuni. Romania a fost pusa in Europa Centrala. Primul loc din fiecare regiune merge automat. In momentul asta eu ma lupt cu o fata din Ungaria care este foarte aproape de mine. Puteti sa ma votati la acest link: http://bit.ly/2jAHMbV. M-am inscris sub denumirea Ziggy Frumosul. In data de 14 decembrie se incheie procesul de votare, iar cu o zi inainte eu implinesc 35 de ani. Ar fi cel mai frumos cadou. 

Sursa: aimx.ro / Citeste mai mult. / Foto: colaj