Cine credeti ca sunt vinovatii pentru aceasta situatie…

Desi primaria Tirgu Mures a dat multe milioane clubului BC Mures, fostul presedinte Cornel Lungu, impreuna cu cei din consiliul director al asocierii cu municipiul Tirgu Mures, au condus defectuos si au lasat multe datorii la club. Oare cum e posibil sa primesti milioane de lei anual cu dedicatie, iar tu sa lasi clubul cu datorii imense?!

Vorbim clar de o dovada de prost management, poate chiar “scurgeri” de bani publici.

Béres Lóránt este noul presedinte, cel care a preluat clubul cu datorii mari, dar in ultimele luni, fara bani de la primarie, cu ajutorul sponsorilor privati a reusit sa mai reduca din datorii.

Consilierii locali care erau in consiliul director al asocierii ce au pazit?

La alegerile locale, candidatul UDMR Soos Zoltan, se poza alaturi de BC Mures si apoi se lauda cu postari pe facebook. Oare de ce nu sustin acum din banii lor privati – firme pe profit au mai toti liderii UDMR -, clubul aflat intr-o situatie dificila? Daca la greu nu il ajuti, atunci cind?

Dupa ce acesti “iubitori” ai sportului targumuresean, amintiti mai sus, au ramas fara banii de la primarie…

Foştii jucători ai echipei BC Mures, Daniel Popescu, respectiv Dragoş Andrei au cerut intrarea societatii în isolvenţă, astfel clubul este în imposibilitatea de a se deplasa la Timişoara în vederea meciului cu Timba.

Tribunalul specializat Tg-Mureş a hotărât pe data de 23 noiembrie: „Admite cererile promovate de creditorii Popescu Daniel- Ionuţ(d.p.) şi Andrei Gragoş Mihai(d.p.) cerere având ca obiect deschiderea procedurii insolvenţei faţă de debitoarea Clubul de Baschet BC Mureş reprezentat prin preşedinte Lungu Cornel cu sediul în Tg. Mureş Sala Sporturilor Tg. Mureş, Parcul Sportiv Municipal nr. 1. Constată că debitoarea este în stare de insolventa.”

Întrunit de urgenţă, conducerea clubului BC Mures a hotărât că va face apel împotriva acestei hotărâri, dar până la soluţionare, clubul se află în imposibilitatea de a face plăţi.

Din aceasta cauza clubul BC Mureş a cerut amânarea partidei de la Timişioara.

Sursa:bcmures / Foto: Toth Csaba