In urma cu putin timp, pe strada Barajului din Tirgu Mures, a avut loc un grav accident de circulatie in care doua autocamioane si un autoturism au intrat in coliziune.

In urma impactului a rezultat o persoana ranita foarte grav care a ramas incarcerata. Sansele acesteia de supravietuire sunt extrem de mici. Echipajele de salvare sosite la fata locului procedeaza la eliberarea si transportarea ranitilor la spital.

Update: “În această după amiază, la ora 17:55, Inspectoratul pentru Situații de Urgență Horea al județului Mureș a fost solicitat să intervină în municipiul Tg. Mureș pe strada Barajului în cazul producerii unui accident rutier în care au fost implicate două autocamioane și un autoturism. La locul solicitării s-au deplasat două echipaje aparținând Detașamentului de pompieri Tg.Mureș și două ambulanțe, una de terapie intensivă și o ambulanță de tip B. S-a constat că în urma accidentului au rezultat trei victime, un bărbat încarcerat catalogat de medici cu cod roșu și o femeie și un minor catalogat cu cod verde” a declarat pentru RTM, purtatorul de cuvant ISU Mures.


Tragem un semnal de alarma prin publicarea cazurilor de accidente rutiere, petrecute pe raza judetului Mures; astfel speram sa devina o lectie pozitiva pentru altii!  – MS

Foto: info trafic romania