Potrivit unui comunicat transmis, luni, de Aeroportul Internaţional Sibiu, compania Wizz Air a anunţat că va continua să extindă operaţiunile din Sibiu şi va adăuga a doua aeronavă Airbus A320 la baza locală – mutata de la aeroportul Transilvania Tirgu Mures -, începând cu iunie 2018.

Totodată, Wizz va lansa cinci curse din Sibiu şi va creşte frecvenţele pe patru rute populare, adăugând astfel 21 de zboruri în total programului.

Citeste detalii aici: Atentie, autoritati! Masuri URGENTE necesare la Aeroportul Transilvania!

”Împreună cu noile curse spre Copenhaga, Charleroi, Paris Beauvais, Basel şi Frankfurt Hahn, care încep în iunie 2018, reţeaua de zboruri cu tarife reduse din Sibiu se va extinde la 11 rute spre 8 ţări. Aeronava adiţională va permite Wizz să crească frecvenţa zborurilor pe patru rute din vara 2018: Londra-Luton va deveni zilnică, Memmingen şi Dortmund vor creşte la cinci, în timp ce conexiunea spre Nuremberg va opera de patru ori pe săptămână”, se arată în comunicatul citat.

Reprezentanţii Wizz Air au precizat că a doua aeronavă Airbus A320, care se alătură flotei din Sibiu din iunie 2018, când vor fi lansate noile zboruri, a fost anterior alocată operaţiunilor din Târgu Mureş.

Sursa:mediafax / Foto: colaj