Si aici totul e rezolvat, doar asta a mai ramas…

Desi sighisorenii au demonstrat ca nu sunt interesati de asemenea preocupari marunte ca a celor din conducerea primariei, in timp ce municipiul Sighisoara se confrunta cu multe alte probleme grave, “conducatorii” au finalizat procedura de dezbatere publica chiar si in conditiile in care nu a existat public. Probabil incearca astfel sa isi justifice salariile regesti recent auto-marite.

Salarii de invidiat: aproape 2.000 de euro si la primaria Sighisoara!


Știați că primăria Sighișoara a făcut unele demersuri pentru a schimba steagul Sighișoarei? Nici noi. Deși trebuie să îndeplinească anumiți pași procedurali în sensul respectării principiilor transparenței decizionale, cum ar fi anunțarea unei dezbateri publice, primăria și primarul demisionar aplică legea pe ocolite sau pe sărite, după bunul plac.

Nu se știe în ce mod a fost anunțată public această dezbatere, dar la cum arată minuta, în sală nu a fost prezent niciun cetățean. Au fost prezenți doar Mălăncrăvean, consilierul său personal, o angajată a Direcției Relații Publice și Comunicare și o reprezentantă a unei societăți comerciale, presupusa dezbatere fiind astfel închisă și bifată ca realizare. – spun cei de la Sighisoara Express

Cu asta isi ocupa timpul cei din primaria Sighisoara, restul e ca si rezolvat: scolile sunt reabilitate, spitalele la fel, transportul in comun e in standarde UE, infrastructura e beton… si pamant etc. Iata cum suna anuntul postat pe siteul primariei:

ANUNȚ PUBLIC – privind Proiectul de hotărâre privind aprobarea proiectului modelului de steag al U.A.T. Municipiul Sighișoara ce urmează a fi supus spre aprobare Consililui Local Sighișoara în ședința ordinară din luna noiembrie 2017.

Astăzi, 11.10.2017, Municipiul Sighișoara anunță deschiderea procesului de dezbatere publică privind următorul proiect de act normativ:
1. Proiect de hotărâre privind aprobarea proiectului modelului de steag al U.A.T. Municipiul Sighișoara
Documentația aferentă proiectului de act normativpoate fi consultată:
· pe portalul Municipiului Sighișoara www.sighisoara.org.ro/ Transparenta decizională/ Legea nr. 52/2003;
· la avizierul instituției, str. Muzeului, nr. 17, Sighișoara;
· proiectul de act normativ se poatet obține în copie, pe bază de solicitare depusă la Registratura Municipiului Sighișoara.
Propunerile, sugestiile, opiniile cu valoare de recomandare privind proiectul de act normativ supus consultării publice se pot depune, până la data de 23.10.2017, pe baza formularului de colectare de recomandări atașat:
1. la Registratura instituției din Sighișoara, str. Muzeului, nr. 7;
2. prin poștă, la adresa Sighișoara, str. Muzeului, nr. 7;
3. ca mesaj în format electronic la adresa de e-mail primaria@sighisoara.org.ro;
Formularul de recomandări poate fi descărcat de pe pagina de internet a instituției, www.sighisoara.org.ro /transparenta decizionala/ Legea nr. 52/2003 / Formulare sau poate fi ridicat de la sediul instituției: str. Muzeului, nr. 7, camera 12 – Centrul de Informare Cetățeni.
Materialele transmise vor purta mențiunea:
Propuneri privind dezbaterea publică referitoare la proiectul de act normativ: „Proiect de hotărâre privind aprobarea proiectului modelului de steag al U.A.T. Municipiul Sighișoara”.
Propunerile trimise vor fi publicate pe portalul Municipiului Sighișoara www.sighisoara.org.ro /Transparența decizională / Legea nr.52/2003.
Nepreluarea recomandărilor formulate și înaintate în scris va fi justificată în scris.
Pentru cei interesați există și posibilitatea organizării unei întâlniri în care să se dezbată public proiectul de act normativ, în cazul în care acest lucru este solicitat în scris de către o asociație legal constituită sau de către o altă autoritate publică până la data de 23.10.2017.
Pentru informații suplimentare vă stăm la dispoziție la telefon 0265.77.12.80, int. 103.
Primar, Ovidiu – Dumitru Mălăncrăvean

MS / Foto: colaj