Update: Un bărbat, de 44 de ani, domiciliat în Ernei, a condus o autoutilitară, iar pe fondul consumului de băuturi alcoolice (1,25 mg/l în aerul expirat) și a neadaptării vitezei la condițiile de drum, a pierdut controlul asupra direcției de mers, a părăsit partea carosabilă şi s-a oprit în șanțul neconsolidat, unde a intrat în coliziune cu un mal de pământ. – IPJ Mures

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Mureş, maior Cristian Virag, a declarat, sâmbătă, corespondentului MEDIAFAX, că pompierii au intervenit pentru asigurarea măsurilor PSI, pentru evitarea izbucnirii unui incendiu.

”Accidentul s-a produs între Ernei şi Săcăreni. A intervenit detaşamentul Târgu Mureş cu o autospecială şi cinci subofiţeri. S-a oferit sprijin echipajelor de prim-ajutor. S-au asigurat măsurile PSI. În accident a fost implicată o autoutilitară. Sunt cinci persoane rănite dintre care două cod galben şi trei cod verde”, a spus Cristian Virag.

De asemenea, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mureş, Andreea Pop, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, că accidentul s-a produs din cauza neadaptării vitezei la condiţiile de drum.


In aceasta dupa-amiaza, in zona localitatii Ernei, judetul Mures, a avut loc un accident rutier in care o autoutilitara s-a rastutnat pe marginea soselei.

In urma accidentului au rezultat 5 persoane ranite, 2 grav care au fost transportate de urgenta la spital.

 


Tragem un semnal de alarma prin publicarea cazurilor de accidente rutiere, petrecute pe raza judetului Mures; astfel speram sa devina o lectie pozitiva pentru altii!  – MS

Foto: Razvan Mihai – info trafic jud. Mures / mediafax.ro