Ieri a avut loc sedinta CL Tirgu Mures. Nu a durat cat era preconizat, avand in vedere cele 41 de puncte de pe ordinea de zi, consilierii suspendand sedinta dupa ce au votat cele mai importante puncte, pentru ei bineinteles, cel referitor la majorarea salariilor pentru sefimea din primaria Tirgu Mures si cel care viza prelungirea asocierii dezastruoase dintre Transport Local SA si Siletina SRL.

VIDEO – Proiectele sunt supuse la vot in sedinta CL Tirgu Mures

Au ingropat transportul in comun pentru cel putin inca 6 luni…

Cum va spuneam inca de la inceputul saptamanii – SANTAJ la transportul in comun pentru prelungirea asocierii cu Siletina! -, consilierii PSD+PNL+UDMR Mures au votat  prelungirea contractului de asociere pana in vara anului 2018. De ce? Pentru ca nu au fost in stare ani de zile sa realizeze licitatia pentru achizitia celor 80 de autobuze din proiectul aprobat cu mult timp in urma.

Suntem acuzati in cateva comentarii, de catre o mana de sustinatori ai regimului Florea, ca nu vrem sa vedem realizarile, ci doar nerealizarile. Pai care realizari? Cel mai bun argument al nostru sunt faptele. Si anume, cand avem niste promisiuni facute public de primarul-inculpat Dorin Florea si gasca din jurul lui, iar peste ani de zile acestea nu sunt materializate, venim si atragem atentia sa stie ca muresenii nu sunt prosti si nu uita. Suntem convinsi ca la unele vor ceda si le vor finaliza cumva, chiar daca doar pentru a ne demonstra noua ca nu avem dreptate. Acest lucru ne-ar bucura enorm, noi nu avem orgolii personale, dimpotriva, apreciem orice lucru bun s-ar face pentru comunitate, chiar daca se va incepe doar acum dupa aparitia Mures Stiri!

Deocamdata, in ultimii 17 ani, la realizari le-am putea trece: Contractele de zeci de mii de euro incheiate pentru cateva concerte „gratuite”!

Din pacate, acelasi lucru este facut si de mai proaspetii veniti in gasca, cum ar fi viceprimarul socialist S.P. Acesta are exact acelasi sistem de prosteala pe fata a targumuresenilor. Vorbeam de (ne)faptele care ne sustin intotdeauna opinia? Pai de exemplu, referitor la unul din cele mai sensibile subiecte pentru parinti si pentru viitorul nostru, invatamantul. S.P., in luna decembrie 2016, anunta cu mare mandrie targumuresenii cum ca vor primi toate unitatile de invatamant cate 50.000 de lei fiecare. Cam cat credeti ca au primit din suma promisa de el in urma cu un an de zile? Va spunem noi, ZERO! Intelegeti acum despre ce fel de om vorbim?!

Au marit salariile sefilor din primarie si indemnizatia lor de consilieri…

N-au stat foarte mult pe ganduri si au trecut la votul care privea marirea salariilor angajatilor din primaria Tirgu Mures si auxiliarilor (Politia Locala Mures – PLM). Cine beneficiaza cu adevarat de aceasta marire? Nu e vorba de cei care chiar lucreaza ceva, acestia avand o crestere care se va echilibra probabil cu masura socialista de trecerea contributiilor sociale la angajat, din ianuarie 2018.

Beneficiarii reali sunt cei din aparatul de “conducere”, adica tocmai salariul “locotenentilor gastii”, care executa la ordin precis o gramada de stupizenii, interese, care, din pacate, produc gauri masive in bugetul orasului. Acestia sunt reprezentati de la S.P. in jos pana la ultimul consilier local, fie ca vorbim de UDMR, PSD sau PNL, toti au uitat ca se afla acolo pentru ca au ales si au fost alesi sa faca ceva pentru comunitate. Din pacate, ei vor sa ia, inainte sa dea… 

Cam acestea sunt salariile votate:

MS / Foto cop: colaj