Inauguram astazi o noua rubrica, pe langa deja cunoscuta Clipul Zilei MS, care se vrea a aduce in atentia muresenilor lucruri mai putin normale, prezentate cu o usoara urma de ironie, avand ca scop transformarea acesteia intr-un exemplu pozitiv, de schimbarea mentalitatii a unor oameni fara bun simt, iar unde se impune, sa fie luate masuri de cei mai mult sau mai putin competenti.

Asadar, incepem cu incidentul petrecut in aceasta dimineata, in p-ta Bernady Gyargy din Tirgu Mures, colt cu strada Mihai Viteazu, unde un autoturism marca BMW parcat neregulamentar, a fost lovit de soferul autoturismului din imagine, cel din urma parasind ulterior locul faptei.

Intrebarea este: cine credeti ca e vinovat, soferul parcarii neregulamentare sau cel care din cauza ca nu avea loc suficient sa circule l-a lovit si a plecat?

Stim ca e usor sa-l catalogam pe cel care pleaca de la locul incidentului, dar va rugam sa comparati aceasta situatie si cu cazurile in care aceste masini parcate neregulamentar, in multe cazuri pe trotuare, impiedica deplasarea pietonilor. Ne referim in special la cei cu nevoi speciale care se deplaseaza in carucioare si la mamicile cu copii de asemenea.

Un exemplu referitor la parcarea pe trotuar la care faceam referire…

MS / Foto: Radu Rucareanu‎ – INFO TRAFIC jud. MURES