Am incercat de nenumarate ori sa-l prindem la o discutie de vara pe primarul-inculpat Dorin Florea, dar iata ca s-a facut iarna si inca nu am reusit, desi am fost la toate sedintele de consiliu, unde ar trebui sa fie prezent si primarul municipiului Tirgu Mures, dar, din pacate, nu a onorat cu prezenta nicio sedinta. Se vede treaba ca remuneratia lui, de peste 4 mii de euro lunar, nu este conditionata de prezenta la sedinte, in caz contrar ne gandim ca ar participa chiar si la cele care nu se tin. 😉 Sau sa fie oare alta sursa veniturilor lui?! 

Cand eram gata sa ne lasam pagubasi, ne-a suras norocul si am avut onoarea sa-l vedem intr-o conferinta de presa, in toata splendoarea vocatiei lui de orator de comedie. Spumant, savuros, ce mai, o adevarata reprezentatie de circ. Nimeni nu ar putea interpreta mai bine ca el un clovn. Astazi, va redam doar cateva momente. E pacat sa nu ne distram mai multe zile, doar ne pregatim de sarbatori. 😉

Putine scenete de comedie din ziua de azi te mai fac sa razi inca de la primele cuvinte. In cazul de fata, aproape ca ne-ar convinge sa platim bilet la “conferintele lui de presa” (am pus in ghilimele deoarece nu prea au fost intrebari importante, a fost un fel de monoconferinta, el intreba – el raspundea). Asadar, introul a fost un fel de tragicomedie, in care primarul a enumerat cateva nerealizari care contineau un singur adevar: “nu am putut face” sau “nu s-a facut”. In rest, totul a fost insotit de vinovati pentru lucrurile nefacute, de la femeia de servici si pana la presedintele SUA, toti, bineinteles inafara de el si gasca din jurul lui!

Am ras bine de tot si la incheierea discursului ce a precedat “conferinta de presa”, cand spune: “Avem ganduri, avem idei, dar nu le putem pune in practica“.  Pai cum sa nu razi de un om care se afla in aceasta pozitie de vreo 20 de ani si care a facut parte din toate partidele aflate la guvernare. Chiar asa de bine ascunse GANDURILE, chiar asa sa n-ai nicio IDEE cum sa faci sa le poti pune in practica?! 

Mai bine va lasam sa vizionati singuri cele 3 minute…

… revenim in zilele urmatoare cu alte momente, unele mai savuroase ca altele. 😉 Va urma!

MS / Video:antena1 tgm