Nimic nu sunteti in stare sa finalizati. Sa va fie rusine!

Am publicat sambata materialul – Muresul, prezent la Targul de Turism al României! Dupa putin timp de la aparitia lui am primit poza(foto cop) insotita de textul: “Azi au avut program redus” 😉 Precizam ca Targul de Turism al Romaniei de la Romexpo s-a inchis duminica la ora 18:00, informatie care sau nu a ajuns la Consiliul Judetean Mures sau vorbim de o noua bataie de joc pe bani publici, acestia parasind la propriu standul inca de sambata.

Am gasit si postarea originala a autorului fotografiei – Cristian M, din Brasov -, care spune: “NU este Fakefoto! Nu am nici un interes! A fost facuta ieri la ora 16:00 si am martori pe proprietarii conacului de la Butoiul Sasului din Ganesti care au cautat standul Muresului si au ramas profund dezamagiti.”

Oare chiar nimic nu sunt in stare sa duca pana la capat?

Va puteti imagina cam ce au gandit vizitatorii in cele doua zile in care standul Muresului a fost pustiu. Nici atat nu-i ajuta capul sa fi lasat macar pliantele acolo sau un manechin ceva. 😉 In atare conditii, cum sa ne asteptam de la ei sa termine o Cladire de milioane de euro, lasata in paragina! sau sa ofere conditii decente bolnavilor din spitalele pe care le “gestioneaza” Fie ca ploua sau ninge, bolnavi operati sunt transportati cu targa prin curte! sau sa avem asteptari sa termine de reabilitat drumurile judetene aflate intr-o stare dezastruoasa Aproape de “inaugurare” si Dealul Cerghidului! , ca de aeroportul inchis de peste un an de zile ce sa mai vorbim!

Ba mai mult, au pus o postare pe pagina CJ Mures in care anunta cu mandrie ca au plecat cu doua zile inainte de inchiderea targului, pe care o si promoveaza, probabil cu alti bani publici!

MS / Foto: Cristian M.