Un tânăr din Iernut a fost reţinut pentru 24 de ore, fiind bănuit de comiterea infracţiunilor de tâlhărie calificată, conducere fără permis și conducerea unui autovehicul sub influența alcoolului

Poliția Orașului Iernut a fost sesizată telefonic de către un bărbat, despre faptul că ar fi fost victima unei tâlhării.

La scurt timp de la primirea apelului, poliţiştii s-au deplasat la faţa locului unde au identificat victima şi cu ajutorul informaţiilor furnizate de aceasta au identificat şi presupusul agresor.

În fapt, bărbatul, de 36 de ani, în timp ce se afla în staţia de autobuz, ar fi fost agresat fizic de către un tânăr, de 21 de ani, care l-ar fi lovit şi i-ar fi smuls din mână telefonul mobil.

Poliţiştii au identificat tânărul, de 21 de ani, pe raza oraşului Iernut, în timp ce se deplasa cu un autoturism, pe strada Mihai Viteazu.

În urma controlului efectuat de poliţişti, în autoturism a fost găsit telefonul mobil, reclamat ca fiind sustras.

Având în vedere faptul că tânărul emana halenă alcoolică, poliţiştii l-au testat cu etilotestul care a indicat o valoare de 0,59 mg./l alcool pur in aerul expirat.

Poliţiştii efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie calificată, conducere fără permis și conducerea unui autovehicul sub influența alcoolului, cu tânărul în stare de reţinere pentru 24 de ore.

IPJ Mures / Foto: colaj arhiva