Update VIDEO: Imaginile video de la locul tragediei AICI.


Un bărbat şi-a pierdut viaţa, duminică seara, într-un accident la Vidrasău, după ce maşina în care se afla a fost lovită pe calea ferată de un tren de persoane care circula între Cluj-Napoca şi Târgu Mureş, traficul feroviar în zonă fiind întrerupt mai bine de o oră.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă “Horea” al judeţului Mureş, maior Cristian Virag, a declarat că accidentul s-a petrecut la o trecere la nivel cu calea ferată şi că circulaţia feroviară s-a reluat în jurul orei 21,00 minute, după ce garnitura de tren a fost preluată de altă locomotivă.

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române a informat că la ora 19,45, circulaţia feroviară a fost blocată pe Magistrala 405 Mureş – Luduş, pe raza comunei Vidrasău, din cauza unui autoturism rămas blocat în suprafaţa de rulare ca urmare unui accident la trecerea la nivel cu calea ferată.


Tragem un semnal de alarma prin publicarea cazurilor de accidente rutiere, petrecute pe raza judetului Mures; astfel speram sa devina o lectie pozitiva pentru altii!  – MS

Sursa:agerpres.ro / Foto: arhiva