Un bărbat, de 38 ani, din municipiul Reghin, județul Mureș, care se sustrăgea executării unei pedepse privative de libertate de 5 ani de închisoare pentru comiterea infracțiunii de tâlhărie calificată, a fost depistat de polițiștii din Mureș, la data de 15 noiembrie a.c..

Acesta a fost încarcerat în Penitenciarul Târgu—Mureș.


Direcția de Investigații Criminale organizează și coordonează activitatea de localizare și prindere a urmăriților la nivel național și internațional, precum și cea de identificare a cadavrelor și persoanelor cu identitate necunoscută, respectiv cea de clarificare a situației persoanelor dispărute.

În ultima săptămână, în urma acțiunilor desfășurate de Poliția Română, au fost depistate 194 de persoane care erau dispărute sau pe numele cărora existau mandate emise de instanțele de judecată.

În perioada 10 — 16 noiembrie a.c., polițiștii din întreaga țară, sub coordonarea Direcției de Investigații Criminale a Poliției Române, au depistat 127 de persoane semnalate ca fiind dispărute, dintre care 84 de minori.

De asemenea, au fost depistate 67 de persoane urmărite în temeiul legii. Dintre acestea, 50 aveau emise pe numele lor mandate de executare a pedepsei cu închisoarea, 11 aveau mandate de arestare preventivă, 4 persoane aveau emise pe numele lor mandate europene de arestare și 2 aveau emise sentințe de internare în unități medicale de specialitate.

IPJ Mures / Foto: colaj