Cate sute de mii de euro si catre cine au mers…

De dimineata va spuneam ca au taiat un brad gigant din cartierul Tudor, nu pentru ca era prea verde, ci era “prea inalt”, spune primaria Tirgu Mures.

Intre timp, am aflat cat ne costa impodobirea orasului de Craciun. Culmea e ca ornamentele sunt cele de anul trecut, doar am scris toata vara cum am ajuns de rasul lumii ca orasul era imbracat de sarbatoare, desi afara erau 40 grade!

Un sfert de milion de euro pentru ornamentele ramase de anul trecut?

Asadar, conform contractului de atribuire pentru iluminat de sarbatori, incheiat intre primaria Tirgu Mures si firma Intra Serv srl,  valoarea este de 1.002.733,84 lei fara TVA.  

Mai ieftin nici ca se putea 😉 mai ales ca vorbim de o singura firma care a ofertat. Probabil singura care se incadra in caietul de sarcini. 😉

De ce atatea contracte din bani publici catre Intra Serv srl…

La un pas de Tirgu Mures, la Zilele Horgosei, ”cartierul rezidential” al comunei Santana de Mures, organizatorul principal a fost unul din proprietarii Intra Serv srl, domnul Ovidiu Bocicor.

El l-a avut invitat și pe consilierul personal al primarului Dorin Florea, adica Claudiu Maior, aflat de ceva zeci de zile sub control judiciar.

Ne gandim ca a semnat si ordinele de plata pentru serviciile firmei de casa a lui Claudiu Maior, care a castigat, normal ca fara niciun concurent, contractul privind iluminatul de Craciun.

Noua ne e destul de clar cum s-a obtinut si acest contract, voua?!

Nu este de mirare ca o firma ca aceasta reuseste sa faca un profit net imens raportat la cifra de afaceri, daca castiga de ani de zile astfel de contracte din bani publici.

Date financiare Intra Serv srl conform listafirme.ro

MS / Foto cop: colaj