Update: “Astăzi, la ora 12,14, Inspectoratul pentru Situații de Urgență Horea al județului Mureș a fost solicitat, prin intermediul numărului de urgență 112, să intervină pe raza localității Brâncovenești în cazul producerii unui accident în care a fost implicat un autoturism. La locul solicitării s-a deplasat un echipaj cu o autospecială de lucru cu apă și spumă aparținând detașamentului de pompieri Reghin.

După executarea recunoașterii s-a constatat că în urma accidentului au rezultat două victime de cod verde, iar autoturismul este complet distrus. De asemenea, în urma accidentului un stâlp de electricitate a fost distrus, iar circulația a fost blocată pe ambele sensuri din cauza firelor de electricitate căzute pe carosabil. S-a intervenit pentru asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor și redirecționarea circulației, împreună cu echipaje ale Poliției,  pe un drum ocolitor.

Din informațiile pe care le am, la această oră se circulă pe o rută ocolitoare, pe un singur sens de mers alternativ.” – a declarat pentru RTM, purtătorul de cuvânt al ISU Mureș, Cristian Virag


In urma cu putin timp, in localitatea Brancovenesti, judetul Mures, a avut loc un accident rutier in care soferul unui autoturism a lovit un stalp de electricitate.

In urma accidentului, doua persoane au fost ranite usor. Echipajele ISU Mures intervin in aceste momente pentru degajarea carosabilului.

Circulatia in zona este blocata, soferii fiind directionati pe o ruta ocolitoare.


Tragem un semnal de alarma prin publicarea cazurilor de accidente rutiere, petrecute pe raza judetului Mures; astfel speram sa devina o lectie pozitiva pentru altii!  – MS

Foto: Info Trafic Targu Mures+Radare/Marius Pop  /  Foto cop: colaj arhiva