CIE Matricon, Hirschmann, Endava, Stefanini, CSi, Kastamonu, Bosch Rexroth, Jac Travel, Azomureș, SMR-Automotive, Agenția pentru Dezvoltare Regională Centru, Eastmen, Irum, JYSK, Leroy Merlin, McDonald’s, Recondis, Renania, Romflag, STA Travel, VINCI Energies, dar și universități și ONG-uri din Târgu-Mureș participă la #targuldecariere #mures.

Ai posibilitatea de a interacționa direct cu recrutorii pentru a afla care sunt oportunitățile disponibile de pe piața forței de muncă și de a aplica la joburile, internshipurile sau programele de voluntariat disponibile.

Cele mai bune oportunități de carieră îți dau întâlnire în 14 Noiembrie la Teatrul Național

Te așteptăm la Târgul de Cariere, locul unde descoperi cele mai bune oportunități profesionale! Intrarea e liberă. Vino cu CV-ul sau tipărește-l gratuit la infostandul TdC din târg.


 

A legjobb karrierlehetőségekkel találkozhatsz március 14-án November a Marosvásárhelyi Állami Színházban

25 vállalat és szervezet toboroz alkalmazottakat a marosvásárhelyi Állásbörze keretén belül. Ha eljössz, kapcsolatba léphetsz velük és megtudhatod milyen karrierlehetőségek és állások vannak a munkapiacon, ugyanakkor beadhatod önéletrajzod, szakmai gyakorlatokra, és gyakornoki programokra jelentkezhetsz. Ha likeolod a Facebook oldalunkat, meghívunk egy kávéra vagy teára a vásárban felállított kávézónkba, hogy nyugodtan felkészülhess a vállalatokkal való interjúkra.

Várunk az Állásbörzére, ahol a legjobb karrierlehetőségekkel és szakmai ajánlatokkal találkozhatsz! A belépés díjtalan. Gyere az önéletrajzoddal, vagy nyomtasd ki helyben az Állásbörze infópontjánál. Ha egy vállalkozást képviselsz és alkalmazottakat szeretnél toborozni a lehető leghatékonyabb módon, lépj kapcsolatba velünk és foglald le a legjobb helyet a legfontosabb munkaadók között!