Inspectorii antifraudă fiscală anunță că au găsit în complexul comercial Dragonul Roșu bunuri susceptibile a aduce atingere drepturilor de proprietate intelectuală, având inscripționate mărci precum Adidas, Nike, Armani, Converse, în valoare de piață de peste 100.000 de euro. Agenții au indetificat 1.700 de articole de îmbrăcăminte, peste 5.200 perechi încălțăminte, 2.500 de parfumuri, 740 produse cosmetice, zeci de ochelari de soare și tocurile aferente depozitate într-un stand situat în complexul comercial Dragonul Roșu în vederea vânzării.

O societate comercială din județul Mureș era înscrisă drept beneficiară, fără însă ca această societate să aibă legatură cu frauda. De asemenea, au fost identificate documente falsificate (certificat de înmatriculare și act constitutiv) pe numele societății din Mureș.

Bunurile au fost reținute și predate organelor vamale în vederea verificării autenticității și, respectiv, distrugerii. Conform procedurii prevăzute de Regulamentul UE nr. 608/2013, privind asigurarea respectării drepturilor de proprietate intelectuală.

Sursa:profit.ro / Citește mai mult.