Polițiștii de investigații criminale din Mureș au efectuat percheziții domiciliare la o persoană bănuită de furt din locuință. Prejudiciul cauzat în urma comiterii faptei este de peste 71.000 de lei.

În această dimineață, polițiști din cadrul Biroului de Investigații Criminale de la Poliția Municipiului Tg. Mureș au desfășurat două percheziții domiciliare, pe raza municipiului Tg. Mureș, la o persoană bănuită de un furt din locuință.

În fapt, la data de 6 noiembrie a.c., polițiștii au fost sesizați cu privire la comiterea unui furt, dintr-o locuință din municipiul Tg. Mureș, de unde ar fi fost sustrasă o geantă cu 60.000 de lei, 2.500 de euro și 110 dolari.

În urma activităților desfășurate de către polițiști, sub supravegherea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Tg. Mureș, a fost identificată o femeie, de 34 de ani, din municipiul Tg. Mureș, bănuită de comiterea faptei.

În urma perchezițiilor, polițiștii au ridicat 4.500 de lei și mai multe înscrisuri care dovedeau depunerile de numerar, în diferite conturi, ulterior comiterii faptei.

Probarea activității infracționale s-a efectuat cu sprijinul Serviciului Criminalistic.

Cercetările sunt continuate de către polițiști sub aspectul comiterii infracțiunii de furt.

La acțiune au participat luptători din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale și jandarmi.

IPJ Mures / Foto: arhiva