Ce nu spune compania este ce se intampla cu abonatii care si-au platit la zi facturile, dar totusi vor ramane fara apa, cu toate ca au contoare individuale…

Compania AQUASERV Tîrgu-Mureş anunță că este nevoită ca începând cu data de 16 noiembrie 2017, să sisteze furnizarea apei potabile către 4 asociaţii de proprietari, cu restanţe către companie. Asociaţiile de proprietari vizate au datorii cumulate de peste 75 de mii de lei, cu o vechime de cel puţin 90 de zile. 

Această decizie, deosebit de neplăcută, va fi luată doar după ce au fost parcurse toate etapele legale prealabile, în încercarea de a recupera datoriile scadente pe care asociaţiile de proprietari le au către societate. Din cauza faptului că aceste asociaţii nu au depus suficiente eforturi pentru diminuarea datoriilor, suntem nevoiţi să recurgem şi la măsura extremă, dar în deplină conformitate cu legislaţia existentă în domeniu (Legea 51/2006 şi Legea 241/2006), de sistare a apei potabile.

Asociaţiile de proprietari care sunt vizate pentru sistarea apei potabile, începând cu data de 16 noiembrie 2017, sunt următoarele:

Conform Ordinului Ministerului Sănătăţii nr. 119/2014, art. 22 al. 2, coroborat cu art. 25 al. 5 facem apel către locuitorii din zonele unde urmează a fi sistată furnizarea apei potabile, să-şi asigure rezerve de apă, în cantităţi suficiente pentru acoperirea necesarului fiziologic, igienei personale şi preparării hranei. – S.C. Compania AQUASERV S.A.