Doi tineri, din Tonciu, au fost reţinuţi pentru 24 de ore, în urma unei percheziţii domiciliare desfăşurate la locuinţa unor persoane bănuite de comiterea infracţiunilor de ultraj şi tâlhărie.

La data de 8 noiembrie a.c., poliţişti din cadrul Poliţiei Municipiului Reghin, în baza delegării efectuate de procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Reghin, au efectuat o percheziţie domiciliară, în localitatea Tonciu, comuna Fărăgău, la locuinţa unor persoane bănuite de comiterea infracţiunilor de ultraj şi tâlhărie.

În fapt, poliţiştii au fost sesizaţi despre faptul că un pădurar, din cadrul Ocolului Silvic Reghin, în timp ce se afla în îndeplinirea atribuțiilor de serviciu la liziera unei parcele de pădure din localitatea Filpișu Mic, ar fi fost ultragiat de către mai multe persoane necunoscute.

În urma probelor administrate, doi tineri, de 20 şi 23 de ani, din localitatea Tonciu, au fost conduşi la sediul Parchetului de pe lângă Judecătoria Reghin pentru audieri.

În cauză, procurorul a dispus continuarea urmăririi penale față de cele două persoane, în stare de reţinere pentru 24 de ore.

IPJ Mures / Foto: colaj