Publicam și promovăm cu plăcere o noua editie a campaniei <Fii “Moșul” de la spital!> inițiată și in acest an de jurnalista Natalia Lazăr, pentru micuții de la Clinica de Pediatrie din Tîrgu Mureș, Acolo sunt internați copiii bolnavi de leucemie și diabet. 

Dragii mei, avem nevoie de dulciuri, cele normale pe care le consumăm cu toții și dulciuri speciale pentru piticii bolnavi de diabet. Cele pentru diabetici le găsiți în magazinele mari, la raioanele de profil.

Îl avem pe “Moș Crăciun”! Trebuie doar să îi umplem sacul.

Așa că, vă rog să vă faceți drum pe la Crama Tohani, Cartierul Unirii, în Piața de Zi, și să puneți în sacul Moșului o ciocolată. Știm cu toții că dacă nu avem Crăciunul în suflet, nu o să-l găsim niciodată sub un brad.

Vă îmbrățișez și am încredere că cu ajutorul vostru, ca de obicei, vom putea duce daruri copiilor bolnavi care își petrec sărbătorile în spital.

Campania începe astăzi și se încheie în data de 20 Decembrie. Vă rog mult să verificați termenul de valabilitate al produselor. Înainte să ajungă la copii îl vom verifica și noi. Crama este deschisă de luni până vineri, între orele 10:00-18:00.

Mai multe detalii gasiti aici.