Claudiu Maior a incalcat interdictiile impuse prin masura de control judiciar

Asa cred cei de la DNA Mures care a cerut inlocuirea masurii de control judiciar cu arestarea preventiva. De fapt, cam toata lumea stie ca la data de 6 octombrie, vineri seara, a fost prezent la cortul de protocol din parcul municipal cu ocazia deschiderii chefului organizat din bani publici sub pretextul simfonarilor toamnei, fiind vazut vorbind cu mai multi angajati ai primariei Tirgu Mures si cativa consilieri locali.

Totodata, mai multe surse au precizat ca se intalneste pe ascuns la cafele cu diferiti angajati ai primariei si consilieri locali, iar prin unii interpusi se pare ca trimitea biletele cu ordinele sale mai multor angajati din cadrul primariei. Probe nu sunt, ramane de vazut daca au cumva cei de la DNA Mures.
Toata primaria susoteste ca gasca vesela il acuza pe Bretfelean ca l-ar fi filmat pe Maior si apoi l-ar fi parat la DNA. De ceva vreme nu mai este buna relatia dintre Bretfelean si gasca vesela, Politia Locala Mures – PLM fiind de fapt acum condusa de alt militian de cariera, de Damaschin care este director adjunct.

Ramane intrebarea: il aresteaza sau nu pe Maior?

Asa cum va spuneam, pe fondul incalcarii interdictiilor stabilite in ordonanta de control judiciar organul de cercetare penala a solicitat instantei inlocuirea masurii controlului judiciar cu cea a arestului preventiv. Dosarul aici:  http://portal.just.ro/102/SitePages/Dosar.aspx?id_dosar=10200000000067681&id_inst=102

Instanta de fond a respins cererea de arestare preventiva. In aceeasi zi la 3 noiembrie 2017 organul de cercetare penala a formulat recurs, urmand sa se pronunte maine Curtea de Apel. Dosarul aici: http://portal.just.ro/43/SitePages/Dosar.aspx?id_dosar=10200000000067681&id_inst=43

MS / Foto: colaj