Dupa cum stiti, promovam si lucrurile frumoase, unice, care se intampla in comunitate. Nu dorim sa publicam doar lucrurile negative, dar nici sa ascundem “sub pres” realitatea. Chiar va rugam sa ne trimiteti pe muresstiri@gmail.com orice fel de stire aveti, o vom analiza si publica daca este reala, fie ca vorbim de lucruri pozitive sau negative. 

Astazi vom prezenta un update legat de cel mai interesant joc de aventura incubat in compania Reea din Tirgu Mures si dezvoltat de studioul independent Stuck in Attick: Gibbous Game.

In 5 aprilie 2016, Liviu, Cami si Nicu, pasionati de gaming, au pornit, ajutati de colegii lor din Reea Tirgu Mures si Reea Berna, Elvetia, o campanie pe situl de crowdfunding via https://www.kickstarter.com/projects/stuckinattic/gibbous-a-cthulhu-adventure

A fost una dintre putinele campanii pe Kickstarter initiata de niste romani, care s-a incheiat dupa 30 de zile cu succes.

Si-au propus ca in iulie 2016 sa livreze jocul celor care au donat, doar ca din pacate in marea majoritate a proiectelor de acest gen nu se poate respecta termenul propus initial, dar fundamental devine ca proiectul sa fie livrat in cele din urma.

Din ceea ce am vazut pe pagina web a jocului www.gibbousgame.com si pagina de facebook  https://www.facebook.com/GibbousGame/ echipa si-a propus sa livreze prima versiune in vara lui 2017.

A fost un an intirziere, dar suntem siguri ca a meritat asteptarea. Speram sa livreze continut nu numai pentru PC, dar si pentru smartphoneuri si poate chiar pentru zona de realitate virtuala, unde marii jucatori din piata vor scoate in perioada urmatoare diferite casti VR la preturi mult mai mici ca cele de acum ceva ani in urma.

Asteptam de la voi si alte sugestii si informatii despre proiecte similare din comunitatea noastra mureseana, deoarece avem nevoie sa promovam industriile creative, iar in acest fel poate cei care conduc comunitatea vor investi mai mult in aceste industrii, care pot aduce o valoare adaugata foarte mare comunitatii.

Daca vreti sa va incarcati pozitiv, va indicam aceste sectiuni de pe portalul nostru: Iubim Mures • CivismSport

Foto/video: paginile web si fabebook Stuck in Attick – Gibbous Game