Am intrat in posesia unui document (prezentat mai jos) in care apar sumele platite de primaria Tirgu Mures catre o serie de avocati; vorbim de sume consistente, peste 7 miliarde de lei vechi.

Ce sa apere acestia decat imbarligaturile facute de “marii” conducatori, fie ca vorbim de lipsa de transparenta aratata in raspunsurile la petitii, in urma carora sunt actionati in judecata de catre petitionarii pe buna dreptate nemultumiti, fie ca vorbim de alocari ilegale de bani de la buget in diverse asocieri dubioase (ASA2013, Siletina, Energomur etc) pentru care sunt trimisi in judecata de catre DNA.

Dupa ce se pierd bani din buget prin alocari ilegale si imorale, se mai duc alti bani, tot de la bugetul orasului, pe avocati.

Nu insistam prea mult pe numele avocatilor platiti, presupunem ca au fost alesi in procedura legala, dar nu putem sa nu ne intrebam pe cine apara avocatul Ghere, primaria Tirgu Mures sau pe bunul prieten Dorin Florea?! Nu de alta, dar ar fi vorba de “putina” stare de incompatibilitate…

MS / Foto: colaj