Organizatorii “CROSUL MISCARII”, anunta ca duminica, 22 octombrie, in Cetatea Medievala din Tirgu Mures, va avea loc un eveniment in cadrul carui incearca sa dezvolte elevilor doua abiliati de viata: miscarea ca stil de viata si impllicarea in comunitate (voluntariatul). 

O sa facem o tura pe Bulevardul Cetatii si noi cei mai mari un pic o sa le spunem celor din jurul nostru 2 motive pentru care e bine sa faca miscare si 2 motive pentru care e bine sa se implice in anumite proiecte, actiuni ale comunitatii.  Dupa aceea vor urma probele de cros pentru elevi si adulti, cursa copiilor, flashmobul, pasta party, premierea si tombola.  Vor primii premii 200 de elevi, nu doar cei care ajung primii la linia de finish. De asemenea, se vor premia scolile cu cel mai mare procent de prezenta la eveniment.  

Evenimentul Crosul Miscarii si Crosul Elevilor face parte din proiectul educational “Hai afara Targu-Mures” prin care incercam sa transmitem noii generatii un stil de viata in care sa includa miscarea si voluntariatul.

In acest an, evenimentul Crosul Miscari si Crosul Elevilor, isi propune sa “scoata afara” cel putin 2000 de elevi, parinti, profesori si adulti care sa faca miscare si sa se implice in construirea spitalului pentru copiii bolnavi de cancer. 

Sursa:maraton-mures.ro