Primarul-inculpat Dorin Florea se lauda iar ca face Centura… Tirgu Mures. Ba mai mult, spune ca a demarat studiile de fezabilitate pentru parcare supraetajata in zona Spitalului Nou. Zice ca face si un centru medical multifunctional. Oare in locul spitalului regional, promis si acesta de vreo 10 ani!?

Cu toate ca prosteste targumuresenii de vreo 20 de ani cu proiectele astea, invocand la fiecare tura de alegeri “piedici” doar de el cunoscute, noi am vrea totusi sa-l credem, proiectele sunt extrem de necesare pentru Tirgu Mures. Ce ne intriga este faptul ca vorbim de proiecte care tin mai mult de Consiliul Judetean Mures, iar cum pentru aeroport nu a intervenit deloc si nici nu a rezolvat ceva… Primarul de la Brasov cum s-a putut implica pentru aeroport, dom’le Dorin Florea?

Cine mai crede ce spune?!

“Nu am abandonat niciodată proiectul realizării drumului de legătură între cartierul Tudor -zona Livezeni – Spitalul de Urgenţă. Sunt arhicunoscute piedicile care au tot fost puse Primăriei pentru realizarea acestui drum, motiv pentru care mă adresez din nou tuturor factorilor de decizie, consilieri judeţeni şi agenţii de stat, să trateze cu responsabilitate şi fără isterii demararea aceastui proiect atât de necesar pentru decongestionarea traficului rutier. 

Totodată anunţ public că am demarat studiile de fezabilitate pentru un proiect la care ţin foarte mult şi care tot aşa a fost ţinut în loc prin instanţe de fosta conducere a Consiliului Judeţean, şi anume, o parcare supraetajată la Spitalul de Urgenţă Tîrgu Mureş şi construirea unui centru medical multifuncţional.”, scrie primarul-inculpat pe pagina proprie.