O aplicație permite elevului să participe la ore și să vorbească cu toată lumea. Fie ca suferi de un handicap locomotor sau pur si simplu nu poti fi prezent fizic…

Cu două motoare, o baterie, conexiune Wi-Fi și 4G, AV1 poate fi ridicat și plasat oriunde. O cameră, un difuzor și un microfon îi permit elevului să țină legătura cu prietenii și familia și să participe în clasă fără a fi prezent fizic. Toate funcțiile sunt controlate printr-o aplicație pe smartphone sau tabletă.

Vezi toată clasa – AV1 se poate roti la 360 de grade, astfel încât elevul să poată vedea întreaga clasă și vorbi cu ceilalți elevi, indiferent de locul unde stau.

Ridică mâna – În cazul în care elevul dorește să ridice mâna pentru a vorbi în timpul orelor de curs, acesta poate semnala lăsând lumina de pe capul lui AV1 să clipească.

Pe termeni proprii – În cazul în care studentul se confruntă cu o zi proastă, acesta poate schimba lumina de pe capul lui AV1 în albastru. Aceasta indică clasei că studentul dorește să participe într-o manieră pasivă.

Sursa:staging.com