In acelasi timp, alt deputat se ocupa de lucruri importante: Autostrada Iasi-Tirgu Mures a primit aviz favorabil!

Atata poti, atata faci…

Deputatul Partidului Mişcarea Populară (PMP) Marius Paşcan a anunţat joi, într-o conferinţă de presă, la Târgu Mureş, că va propune un proiect legislativ pentru obligarea mass-media să promoveze mesaje cu caracter patriotic, de susţinere a produselor româneşti. 

Voi promova, în cursul săptămânii viitoare, un proiect de act legislativ privind obligarea mass-media să promoveze mesaje cu caracter patriotic, naţional, de susţinere a produselor româneşti. Nu ne poate obliga nimeni să nu facem acest lucru. În acest fel am putea materializa pragmatic ceea ce se numeşte patriotism şi naţionalism, naţionalism în sensul de iubire de naţiune, nu cum vor alţii să îl ducă în derizoriu, în extrem.

Avem, zi de zi, pe canalele media mesaje gen: ‘Consumaţi zilnic peste 2 litri de apă!’, ‘Nu consumaţi sare şi zahăr în exces!’. De ce să nu promovăm şi mesaje de genul ‘Consumaţi produse româneşti!’, fără să facem reclamă nimănui, să le branduim, să le promovăm ca atare, iar acele firme să se dezvolte şi să genereze venituri la bugetul de stat, care să rămână în România. Acest lucru mă preocupă şi îl voi promova ca act normativ. (…) sper să solidarizez o majoritate de oameni responsabili, de parlamentari, ca acest proiect să treacă’, a arătat Marius Paşcan.

Sursa:agerpres.ro / Foto: captura TTM