Un loc plin de amintiri placute…

Au început lucrările de demolare a construcțiilor aparținând fostului „Ștrand 1 Mai” din Tîrgu Mureș.  După încheierea lucrărilor de demolare, amplasamanetul – care se află în proprietatea Ministerului Tineretului și Sportului (prin Clubul Sportiv Mureșul, conform HG 1505 din 2008) – va fi predat Comapaniei Naționale de Investiții S.A. care va realiza lucrarea de construire a Compexului de Natație.

Complexul de Natație va cuprinde un bazin cu dimensiuni olimpice, anexe și tribune cu o capacitate de 800 de locuri. De asemenea va fi prevăzută și o parcare în imediata apropiere a construcției. Pista de antrenament pentru patinaj viteză va funcționa în continuare. După realizarea investiției, Complexul de Natație va reveni Clubului Sportiv Mureșul.

Sportul este o activitate locala…

In 2017 cei din PSD continua sa promoveze aceeasi politica a centralismului. Dupa ce sala polivalenta, detinuta de acelasi MINISTER AL TINERETULUI si SPORTULUI nu a mai fost reparata capital din 1979, acum o alta investitie se face de sus de la BUCURESTI si revine unui club de stat detinut de cei de la MTS.
In acest fel se va continua dubla masura si concurenta neloiala fata de cluburile private, care platesc taxele la Bucuresti nu pentru ca CS MURESUL al ministerului sa le concureze, ci pentru ca sa se ocupe doar de politici publice prin legi date si aplicate si nu prin a concura din banii privatilor alti privati. Niciun stat membru UE nu are asa ceva in proprietatea ministerelor, de fapt nu au nici minister al tineretului si sportului, deoarece ele sunt parte din alte ministere.

  

Sursa: Telegraful de Mureș / Foto cop: colaj – macheta / Ernő Szabo – ‎Esti din Targu Mures daca…