O ipocrizie mai mare ca ieri de mult n-am mai vazut! S-a trezit Cristian Teodorescu alias Cristina Vancea de la un saptamanal din Mures sa ne acuze pe noi de furt. Nu o sa va plictisim cu prea multe detalii, consideram ca deja ii facem prea multa reclama gratuita, dar, din respect pentru cititorii nostri, ne simtim datori cu relatarea situatiei reale.

Asadar, a iesit in public Cristi-hotul strigand in gura mare ca i-am fi furat un clip video care reda imagini cu pietonul accidentat ieri pe strada Bega. Ipocritul sustinea sus si tare ca detine drept de autor pe filmare. Sa va spunem cum au stat lucrurile de fapt:

  1. In primul rand, ne-a FURAT stirea initiala cu accidentul, copy/paste fara nicio sursa precizata. Se vede clar ca noi am postat stirea la ora 12:13, iar el a copiat si a postat la ora 15:02.

2. Mai mult decat atat, in stirea cu clipul video postat de el ca “exclusiv” a copiat inca o data textul din stirea noastra.

3. In alta ordine de idei, filmarea reprezenta o captura luata de pe camerele de luat vederi din zona, deci nici vorba sa fi fost el la momentul incidentului cu aparatul de filmat si sa detina astfel drepturi de autor pe filmare.

In concluzie, IPOCRITUL ne-a FURAT stirea initiala, apoi a pus textul FURAT din stirea noastra ca introducere la clipul video de la el si dupa toate astea HOTUL striga hotii! Si nu e prima data, va mai putem da multe exemple anterioare de practica identica cu cea de ieri, adica de FURT!

Despre acest specimen de “jurnalist” o sa revenim mai pe larg intr-un material viitor, in care o sa va aratam cum si cate sute de mii de euro a “adunat” din BANI PUBLICI.

PS – Ce nu am inteles este atacul acestui ipocrit-hot si la persoana Dan Masca. Il anuntam ca Dan Masca nu are nicio legatura cu materialele publicate de noi. Singura “legatura” este faptul ca ne distribuie materialele, lucru pentru care-i multumim si cu acest prilej.

MS / Foto: colaj