În timp ce în alte judete sunt deschise mai multe parcuri industriale si cu mult mai multe investitii, conducatorii CJ Mures, prin administratorul parcului industrial, se lauda cu 1700 locuri de munca si 55 milioane euro in mai bine de zece ani de la deschiderea lui.

Se poate vedea profesionalismul conducerii printr-o simpla vizita pe situl web al parcului industrial, pagina web la fel de “atragatoare” ca cea a CJ Mures, care detine in proprietate acest parc industrial.  La fel ca in cazul aeroportului Transilvania, detinut tot de CJ Mures, si Parcul Industrial din judetul Mures a ramas mult in urma altor judete din zona, iar asta datorita unui management “valoros” al celor din PSD, UDMR si PNL, care au condus judetul in ultimii 27 de ani.

Conform ZF.ro, Parcul Industrial Mureş, singurul din judeţul Mureş, cu o suprafaţă de 40 de hectare, a atras 13 companii care au realizat investiţii de 55 mil. euro şi au creat 1.700 noi locuri de muncă în judeţ, spune Nagy Istvan, directorul parcului industrial. „În prezent 13 sunt operaţionale, dar în total 21 de companii au dobândit drept de folosinţă asu­pra parcelelor din cadrul parcului industrial. Cele 13 companii de pe platformă au efectuat in­vestiţii de 55 mil. euro în construirea clădirilor şi în echipamente tehnologice”, a spus Nagy Istvan.

Parcul industrial este situat în localitatea Ungheni pe o suprafaţă de 25 ha şi restul de 15 hectare în localitatea Sânpaul. Parcul Mureş este deţinut de Consiliul Ju­deţean Mureş, Consiliul Local al oraşului Un­gheni şi Consiliului Local al comunei Sânpaul şi a fost realizat în urma unor investiţii de circa 5 mil. euro.