UPDATE:  Accidentul a fost provocat de şoferul unei autoutilitare, care consumase alcool.  Potrivit Andreei Pop, de la Biroul de Presă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mureş, accidentul s-a produs pe fondul unei depăşiri neregulamentare efectuată de şoferul unei autoutilitare, care s-a dovedit că avea o alcoolemie de 0,36.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că, începând cu ora 10:10, în județul Mureș, traficul rutier a fost reluat în condiții normale pe DN13, la kilometrul 101+470 de metri, între localitățile Vânători și Saschiz.


O persoană și-a pierdut viața și alte două sunt în stare gravă în urma unui accident rutier petrecut luni dimineață pe Drumul Național 13 E 60, între localitățile Vânători și Mureni.

“Accidentul a fost semnalat la ora 7,50, pe DN 13 E60, între localitățile Vânători și Mureni, fiind implicate un autoturism și autoutilitară. Avem trei victime încarcerate, un cod negru, două în cod roșu. Traficul rutier este blocat pe ambele sensuri. La fața locului intervine Detașamentul Sighișoara pentru descarcerare și acordarea primului ajutor”, a declarat luni, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență “Horea” al județului Mureș, maiorul Cristian Virag.

Tragem un semnal de alarma prin publicarea cazurilor de accidente rutiere, petrecute pe raza judetului Mures; astfel speram sa devina o lectie pozitiva pentru altii!  – MS

Foto: Alin Ciocoiu – Info Trafic jud. Brasov / Radioson / colaj