7.5 C
Targu Mures
marți, mai 24, 2022
Acasă Stiri Inscrieri pentru 800 de locuri de munca in Spania

Inscrieri pentru 800 de locuri de munca in Spania

Sub mesajul cheie ”EURES poate oferi asistență și consiliere persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă în UE/SEE”, Agenţia Naţională pentru Ocuparea Forţei de Muncă, prin serviciul de ocupare EURES România, pune la dispoziţia lucrătorilor români 800 locuri de muncă sezoniere în agricultură, în Spania.

Firma Surexport Compania Agraria SL din provincia Huelvo, Spania, oferă locuri de muncă sezoniere în agricultură pentru recoltarea căpşunilor, în campania 2018. Pentru această ofertă, nu se solicită experiență.

Durata contractului de muncă este de aproximativ 3 luni, data estimată de angajare fiind 15 februarie 2018. Timpul de lucru este de 6,5 ore pe zi/ 39 ore pe săptămână împărţite în 6 zile, ziua 7 este zi de odihnă care poate să nu coincidă cu duminica. Programul de lucru începe la primele ore ale dimineţii.

Salariul oferit este de 40,43 euro brut/zi, conform Convenţiei colective aplicabile plătibil la două săptămâni prin transfer bancar. Contribuţiile datorate sunt de 2% impozit pe venit şi 113 euro asigurare socială.

Cazarea este asigurată de angajator, iar muncitorul trebuie să plătească 1,6 euro/zi pentru cheltuieli. Muncitorul plăteşte primul transport de venire, iar firma plăteşte întoarcerea, cu condiţia ca muncitorul să foloseasca mijlocul de transport oferit de firmă. Preţul primului drum se va recupera din primele salarii.

Persoanele care doresc să aplice pentru aceste locuri de muncă trebuie să se adreseze consilierului EURES din cadrul Agenţiei pentru Ocuparea Forţei de Muncă din judeţul de domiciliu, respectiv AMOFM (Lista consilierilor EURES se găsește pe portalul EURES România, la adresa: http://eures.anofm.ro, rubrica Contact) pentru a fi înregistrate în baza de date pentru muncă în străinătate şi pentru a primi invitaţie de participare la selecţie. Termen limită de aplicare:10.12.2017.

Dosarul pentru înregistrarea în baza de date va conţine următoarele documente: – Copie CI/BI; – CV EUROPASS în limba română; – Adeverință medicală, cu mențiunea „apt pentru muncă”; Locația și data selecției vor fi comunicate la o dată ulterioară.