Update: Directoarea Liceului Economic a DEMISONAT!


Elevii de la Colegiul Economic „Transilvania” din Tirgu Mures protesteaza in aceasta dimineata in curtea scolii si cer demisia directoarei.

Acestia sunt nemultumiti de schimbarea impusă de către doamna director Bălan Mihaela Sorina, în anul școlar 2017-2018, referitoare la mutatul elevilor dintr-o sală de curs în alta, la fiecare oră, având în vedere faptul că nici măcar jumătate din săli nu sunt dotate corespunzător și că, de multe ori clasele de suprapun asupra unei singure săli, elevii fiind nevoiți să stea pe coridoare sau chiar afară.

Nici elevii și nici profesorii nu au fost de acord cu această schimbare care a fost impusă oricum, fără ca aceste opinii să fie luate în considerare. Tocmai din acest motiv, noi, elevii Colegiului Economic „Transilvania” am hotărât ca azi, 2 Octombrie 2017, de la ora 7:30, să ne strângem în număr mare în fața liceului și să nu intrăm la ore până vom fi ascultați, iar problema se va remedia,” spune o eleva de la acest liceu.

După părerea doamnei director, este mai important ca profesorii să aibă propriul cabinet și e mai ușor pentru dânșii să nu se mute la fiecare oră, deși marea majoritate a domnilor profesori nu sunt de acord cu această schimbare și susțin opinia elevilor.

In concluzie, am spune ca prima data oferi conditii si dupa aceea faci schimbarea, doamna director!