Abuz de functie sau doar dragoste de fosta sotie?!

Ieri, in cadrul sedintei CL Tirgu Mures, consilierul local Teodora Benedek a profitat de pozitia ocupata – presedinte de sedinta – si a tinut, la inceput, un discurs referitor la cazul cardiologului Benedek Imre, acuzat de ultraj.

Referitor la discursul de aparare a fostului sot nu vom insista prea mult, puteti urmari clipul video.

Pe scurt, consiliera a acuzat politistii care i-au incatusat fostul sot (circula vorba prin targ ca sunt divortati de forma, doar pentru protejarea averii) ca au abuzat de functie si ca de fapt este vorba de o razbunare politica. Ba mai mult, ca este o instigare indreptata impotriva minoritatii maghiare, comparand situatia cu martie ’90. La final ea a cerut pedepsirea agentului de politie si a cerut demisia sefului IPJ Mures.

Nu o sa comentam daca are sau nu dreptate, exista organe abilitate care sa stabileasca adevarul in acest caz.

Ce ne intriga este tupeul acesteia de a folosi microfonul in interes personal. Banuim ca a uitat ca a ajuns in acea pozitie datorita voturilor cetatenilor, care au trimis-o acolo pentru a-i reprezenta pe ei si problemele lor, nicidecum pentru a-si rezolva problemele personale. 

Puteti viziona intreg discursul incepand cu minutul 10:57

Ședința ordinară a Consiliului Local Municipal Tîrgu Mureș – 28.09.2017Marosvásárhely városi tanácsának rendes ülése – 2017.09.28

Posted by Partidul Oamenilor Liberi – Tîrgu Mureș on 28 Septembrie 2017

MS / Foto:colaj